Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Teavitusmäärus https://www.riigiteataja.ee/akt/129122015051.

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Teavitusmäärus https://www.riigiteataja.ee/akt/129122015051."— Esitluse väljavõte:

1 Teavitusmäärus

2 Teavitamismäärus 1 Eesti Leader-logo, Euroopa Liidu Leader-logo ja Euroopa Liidu embleemiga tuleb tähistada muuhulgas: ehitis; masin, seade; meene; info- ja reklaammaterjal; üritus; digitaalne infokandja ja materjal, paigutatuna pakendile või tootele ning selle esilehele, -kaadrile, -pildile; televisioonisaade, artikkel ja muu tekst tehniliselt võimalikul ja sobival viisil; trükimeedia või avalikkusele suunatud veebilehe kuulutus (nt. netireklaam).

3 Teavitamismäärus 2 • Investeeringuobjekti puhul tähistatakse pärast määramise otsust • Tegevuse korral- tähistatakse tegevuse toimumise ajal toimumise koht ja tegevuse kohta käiv teavitusmaterjal • Iga eset ja dokumenti ei tule märgistada logoga, kui see on kasutusel vaid organisatsioonisiseselt, sellisel juhul piisab plakati või stendi kasutamisest organisatsiooni avalikus ruumis. • Märgistus peab säilima vähemalt 5 aastat viimase toetusosa väljamaksmisest

4

5

6 Teavitamismäärus 3 Täpsemad nõuded määruse § 4-7 ja määruse lisas. LEADER logode kasutamine §13 Meenele või väiksemale töövahendile paigutatakse nõuetekohane Euroopa Liidu embleem Objekt, millele ei ole logo ja embleemi paigaldatud tootmise käigus, tähistatakse kleebisega. Kui toetus ületab eurot, tuleb lisada logoga ja embleemiga plakat. Kui toetus ületab eurot, tähistatakse toetatav objekt või tegevus selgitava tahvliga. Kui toetus ületab eurot, tähistatakse objekt stendiga.


Alla laadida ppt "Teavitusmäärus https://www.riigiteataja.ee/akt/129122015051."

Seotud esitlused


Google'i reklaam