Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Scandinavian Wine & Spirits asub Soomes Porvoo linnas ning seal arendatakse ja toodetakse jooke vanade traditsiooniliste retseptide järgi nii nagu Terwa.

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Scandinavian Wine & Spirits asub Soomes Porvoo linnas ning seal arendatakse ja toodetakse jooke vanade traditsiooniliste retseptide järgi nii nagu Terwa."— Esitluse väljavõte:

1 Scandinavian Wine & Spirits asub Soomes Porvoo linnas ning seal arendatakse ja toodetakse jooke vanade traditsiooniliste retseptide järgi nii nagu Terwa. Kuid tegeletakse ka uute ja innovatiivsete maitsenüanssidega jookide tootmisega likööridest kuni long drinkideni välja.

2 Scandinavian Sitruuna -Laku Shot 15%
Lagritsa-magusjuurest toodetud traditsiooniliste maitsetega liköör, millele on lisatud sidruni aroomi. Tumepruuni värvusega, sametine ja täidlane liköör. Nii maitses kui ka aroomis on tunda lagritsa magusust, haput sidrunit ning Salmiakki soolasust.

3 Scandinavian Laku Shot 21%
Lagritsa-magusjuurest toodetud traditsiooniliste maitsetega liköör. Tumepruuni värvusega, sametine ja täidlane liköör. Nii maitses kui ka aroomis on tunda lagritsa magusust ning Salmiakki soolasust.

4 Wahva Terwa männitõrva liköör 30%
Skandinaaviamaades on tõrva kasutamist erinevatel otstarvetel täheldatud juba rauaajast alates nii laevade veekindlaks muutmisel kui ka erinevate liigesehaiguste ravimisel nii välispidiselt kui ka seespidiselt. Selle likööri tegemist ajendaski austus vanade traditsioonide vastu ning 2017 võideti ka parima Soome likööri tiitel Berlin International Competition-il. Soome vanasõna „ Kui saun, viin ja tõrv ei aita, siis on tegu parandamatu haigusega!“

5 Scandinavian Salmiak Chili 30%
See must ja sametine liköör on saanud endale lisa maitsenüanssi terava tšillipipra näol. Likööri aroom ja maitse kergelt soolane ning järelmaitse pipraselt terav. Tänu tšilli toimele mõjub soojendavalt ning ergutavalt.


Alla laadida ppt "Scandinavian Wine & Spirits asub Soomes Porvoo linnas ning seal arendatakse ja toodetakse jooke vanade traditsiooniliste retseptide järgi nii nagu Terwa."

Seotud esitlused


Google'i reklaam