Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Töölised: Õiglane ja arusaadav tasustamise süsteem. Õigeaegne palgapäev. Töökorraldus ja tingimused. Sisemine suhtekorraldus. Infoliikumine ja tunnustamine.

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Töölised: Õiglane ja arusaadav tasustamise süsteem. Õigeaegne palgapäev. Töökorraldus ja tingimused. Sisemine suhtekorraldus. Infoliikumine ja tunnustamine."— Esitluse väljavõte:

1 Töölised: Õiglane ja arusaadav tasustamise süsteem. Õigeaegne palgapäev. Töökorraldus ja tingimused. Sisemine suhtekorraldus. Infoliikumine ja tunnustamine. A/Ü usaldusisik: Pidev palgatõus. Toetused, puhkused. Loo töökohti. Rohkelt soodustusi. Tootmisjuhid: Hea värbamine ja koolitus. Protseduurireeglid olemas. Motivatsioonisüsteem. Tippjuht: Personalistrateegia peab olemas kooskõlas firma eesmärkidega. Rahulolu. Lojaalne, pühendunud ja kompetentne personal.

2 Sekretär-assistent: Oma arenguperspektiivi tundmine. Teised teaksid minu rolli. Õiglane palk. Suhtekorraldusjuht: Kompetentne personal. Sisekommunikatsiooni korraldamine. Töökeskkond atraktiivne. Finantsjuht: Töökoha kulu. Keskmine palk. Investeeringute tasuvus(inimkapitali). Kasum müügi- ja tootmisühiku kohta. Keskastmejuht: Ressusrsi kasutamise õigus. Adekvaatne info.

3 Koostöö sujub. Müügijuht: Värbamine paigas. Arendamine ja koolitus. Motivatsioon. It-juht: Õige spetsialist. Areng. Suhtlemine. Omanik: Ettevõtte väärtuse kasv. Asjatundlikkus, kompetentsus. Usaldusväärsus. Marketingijuht: Tugev brand : töötajad selle kandjana. Õpi- ja arenguhuvi. Kättesaadav tagasiside.

4 Jurist: Ei oleks töövaidlusi, kahjunõudeid, sisekonflikte. Käitumised kirjeldatud. Oskuslik värbamine. Korrektne töösuhete lõpetamine. Kvaliteedijuht: Töö mõistmine. Professionaalsete töötajate värbamine. Eesmärkide määratlemine. Tööandjate esindaja: Töörahu. Tööseadusandluse järgimine. Koostöö koolitus- ja arendussüsteemina.


Alla laadida ppt "Töölised: Õiglane ja arusaadav tasustamise süsteem. Õigeaegne palgapäev. Töökorraldus ja tingimused. Sisemine suhtekorraldus. Infoliikumine ja tunnustamine."

Seotud esitlused


Google'i reklaam