Vastutus Jaan Olt.

Slides:



Advertisements
Seotud esitlused
MSE Soojusmajandus ENERGIA TARBIMINE 2 osa.
Advertisements

Eesti maaelu arengukava vahehindamine
Rahvatervise süsteemi kaasajastamine
Tere tulemast kogemuskohtumisele!
Hariduse väljakutsed, üldhariduskoolide võrk ja koolivõrgu programm
Korvpalluri füüsiline ettevalmistus
Täiskasvanu kui enesearengu subjekt
Esitluse väljavõte:

Vastutus Jaan Olt

Töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumine Töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumise eest – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut. Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahatrahviga kuni 32 000 eurot.

Töövahendile kehtestatud töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumine ...töövahendile kehtestatud töötervishoiu ja tööohutuse nõuete rikkumise eest tööandja poolt, kui sellega kaasnes oht töötaja tervisele või elule, – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.  Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahatrahviga kuni 32 000 eurot.

Füüsikalistest, keemilistest, bioloogilistest, füsioloogilistest ja psühhosotsiaalsetest ohuteguritest mõjutatud töökeskkonnale kehtestatud nõuete rikkumise ... eest tööandja poolt, kui sellega kaasnes oht töötaja tervisele või elule, – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut. Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahatrahviga kuni 32 000 eurot.

Töötaja juhendamise ja väljaõppe korraldamata jätmise  ... eest tööandja poolt, kui sellega kaasnes oht töötaja tervisele või elule, – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.  Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahatrahviga kuni 32 000 eurot.

Tööõnnetuse ja kutsehaigestumise uurimata jätmise ... või kirjaliku raporti koostamata jätmise eest tööandja poolt – karistatakse rahatrahviga kuni 300 trahviühikut.  Sama teo eest, kui selle on toime pannud juriidiline isik, – karistatakse rahatrahviga kuni 32 000 eurot.

Distsiplinaarvastutus rahatrahv töölt kõrvaldamine töölepingu lõpetamine

Kriminaalvastutus rahatrahv vabadusekaotus