Endine teenindusmaja Kreta Rand 10C Triinu Sink 10C Maria Lindau 10C Henrika Trave 10C.

Slides:



Advertisements
Seotud esitlused
MSE Soojusmajandus ENERGIA TARBIMINE 2 osa.
Advertisements

Eesti maaelu arengukava vahehindamine
Rahvatervise süsteemi kaasajastamine
Tere tulemast kogemuskohtumisele!
Hariduse väljakutsed, üldhariduskoolide võrk ja koolivõrgu programm
Korvpalluri füüsiline ettevalmistus
Täiskasvanu kui enesearengu subjekt
Esitluse väljavõte:

Endine teenindusmaja Kreta Rand 10C Triinu Sink 10C Maria Lindau 10C Henrika Trave 10C

Küsimus: Tere, kas võib Teilt mõned küsimused küsida? Vastus: Jah reede, 10. mai 2013. a

Küsimus: Mis on Teie täpne aadress? Vastus: Ma asun Kuressaares Pikal tänaval, maja numbriks 26.

Küsimus: Millest tuli Teie nimi – teenindusmaja? Vastus: Minus töötasid aastaid mitmed oskustöölised – õmblejad, kingsepad, juuksurid jne.

Küsimus: Kes on Teie naabrid? Vastus: Eesti Energia asub suhteliselt lähedal, elumajad on ümberringi ja kesklinn ei ole ka väga kaugel. Läheduses asub ka kingsepp.

Küsimus: Mis olid Teie kunagised plaanid? Vastus: Üks ärimees tahtis minust kunagi spaad teha, aga ei lubatud, sest ma asun Kuressaare vanalinnatsoonis.

Küsimus: Mis on Teist praeguseks saanud, kuidas Te end tunnete? Vastus: Keegi ei käi mul külas, tunnen end üksikuna, sest olen piiratud aedadega. Lisaks olen ka varisemisohtlik. Hetkel seisan tühjana ning olen koduks graffitimeistritele.

Küsimus: Millised on Teie lootused/ootused eelseisvaks? Vastus: Tegelikult tahaksin minna manalateed, sest olen varisemisohtlik ja keegi mind ei taha. Spaasid on niigi ja ega minust enam asja saa.

Küsimus: Kas olete rahul sellega, mis on kunagi Teis toimunud? Vastus: Jah, sest inimesed olid kõik sõbralikud ja ma sain neile tööruume pakkuda. See võiks praegugi nii olla.

Küsimus: Kas mõni Teie unistustest on täitunud? Vastus: Jah, nimelt üks. Minu unistus oli inimestele head teha, võimalikult palju inimesi mahutada. See õnnestus ning minevikku on hea meenutada.

Küsimus: Mis on Teie nõuanded noorematele ja uuematele? Vastus: Pidage vastu, nautige oma eluiga ja olge rahul just sellega, millised te olete ja millisena te lõpetate.

Aitäh vastamast!