Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

UUSKASUTUS-KESKUS Tarbi mõistlikult!.

Seotud esitlused


Teema esitlus: "UUSKASUTUS-KESKUS Tarbi mõistlikult!."— Esitluse väljavõte:

1 UUSKASUTUS-KESKUS Tarbi mõistlikult!

2 Uuskasutuskeskus on mittetulundusühing, mille eesmärk on edendada asjade ringlust ja muuta Eesti elanike tarbimisharjumusi keskkonnasäästlikumaks.

3 Mõtle, enne kui uue asja Ostad!
Mõtle kõigepealt läbi: on Sul tõesti mõttes olevat asja üldse vaja? Kui jah, siis astu oma otsingute käigus esmalt läbi mõnest second-hand poest. Kui vajalikku sealt ei leia, vaid siis mõtle uue ostmise peale ning osta kindlasti kvaliteet- ja kestvuskaupa! Sel moel säästad keskkonda ja aitad ka oma lastelastel ilusat ning tervist täis maailma nautida.

4 Mõtle, enne kui vanad asjad prügisse viskad!
Sinu kodus on kindlasti häid asju, mille jaoks Sul ruumi ei ole või mida Sa enam ei vaja. Et korralikud asjad ei satuks prügimäele vaid leiaksid tee uue omanikuni, too need asjad Uuskasutuskeskusesse. Läbi meie kaupluste ja abiprojektide leiavad need uue õnneliku omaniku. Seeläbi säästame ka keskkonda ning hoolime abivajajatest meie ümber.

5 Mida Uuskasutuskeskusesse tuua?
Uuskasutuskeskus võtab vastu rõivad, jalanõusid, aksessuaare, hobivahendeid (suusad, rulluisud jms.), raamatuid, nõusid, mööblit, koduelektroonikat, käsitöövahendeid, mänguasju, plaate ja palju muud huvitavat, mis teie kodudes leidub.

6 Kuidas Uuskasutuskeskus toimib?
Uuskasutusse saab tuua oma vanu, korras asju - Võtame vastu kodumaises ringluses asju. - Võtame vastu korras ja puhtaid asju, millest inimestel on rõõmu. - Ei võta vastu asju, mis lähevad otse prügimäele .

7 Kuidas Uuskasutuskeskus toimib?

8 Kuidas Uuskasutuskeskus toimib?
3. Teenitud raha eest peavad kauplused ennast ülal ja jagavad keskkonnaalast teavet. - Saad meid aidata, kui tood oma kasutuna seisvad, ent korras asjad Uuskasutuskeskuse poodidesse. - Keskkonnaalast teavet jagame läbi koolituste, töötubade, loengute ja kirbuturu.

9 Vabatahtlik töö Pakume sulle unikaalset võimalust parandada
ühiskonda, milles me elame. Tule kasvõi kord kuus pooleks päevaks või terveks päevaks meile vabatahtlikuks. Astu vastu liigsele tarbimisele ja aita levitada ideed sellest, et saame elada ka mõistlikumas ühiskonnas.

10 Uuskasutuskeskused asuvad
Paide tn. 7, Tallinn E-R L 11-16 Telliskivi Keskuses, Telliskivi 61 E-R L-P

11 Vaata lisaks ja võta meiega ühendust


Alla laadida ppt "UUSKASUTUS-KESKUS Tarbi mõistlikult!."

Seotud esitlused


Google'i reklaam