Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Sisukord Mis tehtud? Mis teoksil? Mis tulekul? Muu Laas Toom

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Sisukord Mis tehtud? Mis teoksil? Mis tulekul? Muu Laas Toom"— Esitluse väljavõte:

1 Sisukord Mis tehtud? Mis teoksil? Mis tulekul? Muu Laas Toom
2. oktoober 2002

2 Mis tehtud HOWTO Sisseelamine
Alustasin väikeste õpetuste ja juhiste kirjutamisega. Need hakkavad pesitsema ikka minu kodulehel. Sisseelamine Sisseelamise faas hakkab vaikselt läbi saama. Siiski ei saa veel väita, et kõik selge ja igalpool käidud. Ilmselt juhtub mõni kabinetki, kuhu pole veel sisse astunud (ja arvutit parandanud).

3 Mis teoksil? Varukoopiad Täiskoopia Vabavaraga OHTO-sse
Väljavahetamisel on võrgu varukoopiate lindid. Täiskoopia Tuleb tegemisele järjekordne täiskoopia võrgust (praegu on viimane maikuust) Vabavaraga OHTO-sse Lõpuks leidsin, kuidas kirjutada sellist konfiguratsioonifaili, mis võimaldab vabavara kasutajatel linkida ennast OHTO ketaste külge (loomulikult ka mujale), ilma mingeid paroole kirjutamata ja automaatselt, sisselogimise käigus. Nüüd seadistan selle faili võrgule vastavaks ja siis instrueerin kasutajaid.

4 Mis tulekul? OHTO HALDJAS HOWTO-d Veebimail
Vahetamist tahab OHTO kõvaketastesüsteem - uus ketas juba olemas, vaja veel plaanid paika panna ja ära teha. HALDJAS Vaja oleks ka ehk HALDJASse uus kõvaketas juurde osta (kui mäletate, on /home päris pingul praegu). HOWTO-d Plaanis on ka täiendada oma HOWTO-de kollektsiooni, et kasutajatel oleks kust abi saada. Veebimail Tuli mõte ehitada ka www-põhine mailisüsteem (ühtne ja lihtne kirju lugeda - neile, kellele "pine" ei meeldi).

5 Muu Vabavara Riistvara Aeg
Kasutamisraskused on tingitud peamiselt kogenematusest - vabavara on erinev Microsofti toodetest, millega tavaliselt harjutud ollakse. Nõuab aeg-ajalt uuendamist, et vähendada programmidest tingitud vigu Riistvara Praegu on riistvarabaas enam-vähem piisaval tasemel. Kuigi alati võiks kiirem olla ju ;) Aeg Loomulikult on kõigi nende probleemide lahendamisel suureks takistuseks ka aeg, sest olles tudeng, kulub mul praktiliselt iga mitte- töötund koolile ning üle ei jää suurt midagi

6 Lõpp


Alla laadida ppt "Sisukord Mis tehtud? Mis teoksil? Mis tulekul? Muu Laas Toom"

Seotud esitlused


Google'i reklaam