Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Meede 1.4 “Väikesemahuline rannapüük”

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Meede 1.4 “Väikesemahuline rannapüük”"— Esitluse väljavõte:

1 Meede 1.4 “Väikesemahuline rannapüük”
EKF seirekomisjon

2 Taotleja Äriregistris registreeritud füüsiline või juriidiline isik, kellele on antud kaluri kalapüügiluba püügiks merel ja kellele kuuluv kalalaev on kantud riikliku kalalaevade registri segmenti 4S2.

3 Toetatavad tegevused (1)
kalalaeva peamasina vahetamine; laevakeretööde tegemine; olmeruumide (meeskonnaruumid jms) ümberehitamine; kala käitlemiseks ja säilitamiseks vajalike seadmete ostmine ja paigaldamine; peatekil paiknevate seadmete (vintsid, tõstukid, ankruseadmed jms) ostmine ja paigaldamine; peatekil asuvate tekiehitiste ümberehitamine; päästevahendite (päästepaadid, -vestid, signaalraketid jms) ostmine ja paigaldamine;

4 Toetatavad tegevused (2)
tuletõrje- ja avariivarustuse (tuletõrjepumbad, -voolikud, häiresüsteemid jms) ostmine ja paigaldamine; sidevahendite ostmine ja paigaldamine; navigatsiooniseadmete ja sinna juurde kuuluva tarkvara ostmine ja paigaldamine; elektri-, ballasti- ja sanitaarsüsteemide ümberehitamine; keskkonnakaitsealaste vahendite (reovee kogumismahutid, olmeprügi sh toidujäätmete kogumisvahendid jms) ostmine ja paigaldamine; selektiivsete püügivahendite ostmine.

5 Peamised nõuded (1) Toetusega tehtav investeering ei tohi suurendada kalalaeva kalapüügivõimsust. Kalatrümmide mahu suurendamine ei ole lubatud. Masinate vahetamisega seotud kulu on abikõlblik laevadel, mille üldpikkus on kuni 12 meetrit, mis kuuluvad riikliku kalalaevade registri segmenti 4S2 ning mille uue mootori võimsus on sama või väiksem vana mootori võimsusest.

6 Peamised nõuded (2) Selektiivsemate püügivahendite soetamisega seotud kulu on abikõlblik juhul kui uued kalapüügivahendid on selektiivsemad ja vastavad sellistele tunnustatud keskkonnakriteeriumidele ja tavadele, mis ulatuvad kaugemale kehtivate õigusaktidega reguleeritavatest kohustustest. Selektiivsemate püügivahendite soetamist toetatakse ühe kalalaeva kohta kuni kahel korral rakenduskava programmiperioodil.

7 Toetuse määr Toetust antakse kuni 60% investeeringu abikõlblikust kulust. Konkreetse kalalaeva maksimaalne toetussumma arvutatakse lähtuvalt järgmisest tabelist.

8 Maksimaalne abikõlblik kulu ühe laeva kohta 2007-2014
Kalalaeva kategooria vastavalt kogumahutavusele (GT) EEK 0 /GT 10 /GT 25 /GT 100 /GT 300 /GT 500 ja üle selle /GT

9 Taotluste hindamine (1)
PRIA hindab nõuetekohaseks tunnistatud taotlusi järgmise hindamiskriteeriumi alusel: mitu protsenti moodustab taotleja omafinantseering investeeringu abikõlblikust kogumaksumusest, iga protsent võrdsustatakse 1 punktiga.

10 Taotluste hindamine (2)
Taotluste hindamise tulemuste alusel koostab PRIA taotluste paremusjärjestuse. Võrdsete omafinantseeringu määrade korral eelistatakse ajaliselt varem esitatud taotlust.


Alla laadida ppt "Meede 1.4 “Väikesemahuline rannapüük”"

Seotud esitlused


Google'i reklaam