Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Saaremaa Ühisgümnaasium

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Saaremaa Ühisgümnaasium"— Esitluse väljavõte:

1 Saaremaa Ühisgümnaasium
Kultuurikeskus Saaremaa Ühisgümnaasium 8.B klass Karita Süld, Annabel Maripuu, Helina Koppel, Genert Allikmaa, Karl Lember

2 Asukoht KÜSIMUS: Tere, kas võib teilt küsida mõned küsimused? VASTUS: Jah, ma vastan meeleldi. KÜSIMUS: Kus te elate? VASTUS: Elan Saaremaal Kuressaares Tallinna tänaval ning minu number on 6. Ma asun kesklinnas. Minu naabriteks on Raepood ja Ferrum. 26/01/20

3 Rahvasuus tuntud nimi KÜSIMUS: Sooviksin küsida, mis on teie rahvasuus tuntud nimi? VASTUS: Kahjuks mul see puudub, kuid mind kutsutakse lihtsalt Kultuurimajaks.

4 Maja praegu ja varasemalt
KÜSIMUS: Mis asutused teie majas asuvad hetkel? VASTUS: Hetkel on minus Saare Maakonna Keskraamatukogu ning Kultuurivara, eraomaniku käes on ka Club Diva. KÜSIMUS: Aga varasemalt? VASTUS: Oli kino Oktoober ja vana kultuurimaja.

5 Pilt KÜSIMUS: Kas te näitaksite mõnda pilti endast?
VASTUS: Aga muidugi!

6 Suhe inimestega KÜSIMUS: Kas te saate hästi läbi inimestega, kes siin käivad ja töötavad? VASTUS: Olen siiski kultuurikeskus ja mind külastavad kultuuriga seotud inimesed, kellele ma täitsa meeldin.

7 Suhe ümbritseva keskkonnaga
KÜSIMUS: Kuidas te saate läbi teid ümbritseva keskkonnaga? VASTUS: Enam vähem olen rahul, kuid häirivad joodikud ja suitsetavad inimesed, nad ajavad mind kõhima.

8 Ootused, saladused, mõtted
KÜSIMUS: Kas teil on ka mingeid ootuseid, saladusi või mõtteid? VASTUS: Saladusi ma loomulikult ei reeda, need jäävad minu teada. Ootusetena sooviksin, et paljud inimesed külastaksid mind ja nad oleksid minu sees rõõmsad ja hea tujuga. Ja sooviksin jätkata samas kohas, samade inimestega ja sama rõõmsalt nagu varemgi.

9 Unistused KÜSIMUS: Mis on teie unistused?
VASTUS: Ma tahaksin, et palju inimesi mind külastaksid ja ma tahan veel väga kaua elada.

10 Kohtumispaik KÜSIMUS: Kas noored kohtuvad sinu juures?
VASTUS: Kunagi kohtusid, aga enam nad minu juures käia ei viitsi. Neil on nüüd palju muid kohtumispaiku. Tavaliselt istuvad nad minu ees.

11 Lõpetuseks KÜSIMUS: Kas tahaksite midagi veel lisada?
VASTUS: Ei, ma olen juba väga väsinud. Aitäh, et minu vastu huvi tundsite.


Alla laadida ppt "Saaremaa Ühisgümnaasium"

Seotud esitlused


Google'i reklaam