Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

saamata ise mõnda tilkka.

Seotud esitlused


Teema esitlus: "saamata ise mõnda tilkka."— Esitluse väljavõte:

1 saamata ise mõnda tilkka.
Õnn on nagu parfüüm, sa ei saa piserdada seda teistele, saamata ise mõnda tilkka.

2 Armastusel on oma aeg, küpsemine ja oma põhjus
Armastusel on oma aeg, küpsemine ja oma põhjus! Sa ei saa paluda, et ta jääks, sa võid teda vaid emmata kui ta tuleb ja olla rõõmus, et ühel hetkel su elust oli ta sinu!

3 Tõelisel armastusel ei ole õnnelikku lõppu
Tõelisel armastusel ei ole õnnelikku lõppu. Seda sellepärast, et tõelisel armastusel ei ole lõppu. Tõeliselt armastav süda ei kaota iial lootust aga alati usub armastuse lootusesse, vaatamata sellele, kui pikk on aeg ja kui kauge on vahemaa.

4 Nii kaua kui meil on mälestusi, püsib eilne, nii kaua kui meil on lootusi, ootab homne. Nii kaua kui meil on sõprus, pole ükski päev raisatud.

5 Sõbrad on kui tähed. Sa ei või alati neid näha, aga sa tead,et
nad on seal. Olgu sul suured lootused ja julgus nende eest välja astuda. Olgu sul suured unistused ja julgus neile elada. Olgu sul tohutu päranduslootus ja usk nendesse.

6 Sõpruse RETSEPT: 1 TASS JAGAMIST 2 TASSI HOOLIMIST 1 TASS ANDEKSANDMIST JA HELLUSE KALLISTUSED KÕIK NEED SEGADA… .. SEE TEEB SÕBRAD IGAVESEKS.

7 Need For Friends Fulfilled at
On Rahvusvaheline Sõpruse Nädal. Saada See Igaühele Keda Sa Pead  SÕBRAKS, See Slaidi Show On Spetsiaalselt sadetud Sulle Sest Sa Oled Mu Sõber Ja Ma Loodan Sa Saadad Selle Kõigile Neile Keda Sa Pead Sõbraks. Kui See Jõuab Sulle Tagasi, Siis Sa Tead,et Sul on Sõprade Ring.   Praegu Saada See Igale Oma Sõbrale! Ja Oma Perekonnale.   Selle Saatis Mulle Sõber, ja on Nüüd Saadetud SULLE. Need For Friends Fulfilled at


Alla laadida ppt "saamata ise mõnda tilkka."

Seotud esitlused


Google'i reklaam