Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Esitlus laaditakse üles. Palun oodake

Teaduse- arendustegevuse, innovatsiooni ja ettevõtluse ühendstrateegia: eesmärgid ja lahendusteed HTM ja MKM 11.06.2019.

Seotud esitlused


Teema esitlus: "Teaduse- arendustegevuse, innovatsiooni ja ettevõtluse ühendstrateegia: eesmärgid ja lahendusteed HTM ja MKM 11.06.2019."— Esitluse väljavõte:

1 Teaduse- arendustegevuse, innovatsiooni ja ettevõtluse ühendstrateegia: eesmärgid ja lahendusteed
HTM ja MKM

2 Päevakava 10.00 – Sissejuhatus – Ülevaade strateegiamaastikul toimuvast – I arutelu: kuhu soovime jõuda aastaks 2035? – II arutelu: mida peame muutma/mida säilitama, et eesmärk saaks saavutatud? – lõunapaus – II arutelu jätkub – kokkuvõtted laudadest, päeva kokkuvõte

3 Kuhu soovime jõuda aastaks 2035?
Kas pakutud eesmärk on asjakohane ja realistlik? Kas eesmärk esitab väljakutse? Millal on soovitud eesmärk on saavutatud?

4 II arutelu Millistest teguritest sõltub eesmärgi saavutamine?
Mida peab tegurite puhul muutma (või hoidma), et eesmärgi suunas liikuda?

5 Mis saab edasi? Lauatööde kirjalikud kokkuvõtted jagatakse osalejatega, sünteesitakse ja kujundatakse juuli-augusti jooksul strateegia eesmärkideks, mõõdikuteks ja poliitikavalikuteks. Arengukava väljatöötamise ettepanek saadetud ettepanekuteks ministeeriumitele ja partneritele. Ootame teie tagasisidet! TAI strateegia vahehindamise tulemuste tutvustus ja strateegia tegevussuundade arutelu eeldatavalt september Tegevussuundade arutelu TPK-s, IPK-s ja TANis (01.10) Oktoober – november, strateegiadokumendi koostamine, poliitikavalikute mõju eelhindamine Strateegiadokumendi arutelud detsember jaanuaris

6 Suur tänu kaasa mõtlemast!


Alla laadida ppt "Teaduse- arendustegevuse, innovatsiooni ja ettevõtluse ühendstrateegia: eesmärgid ja lahendusteed HTM ja MKM 11.06.2019."

Seotud esitlused


Google'i reklaam